Ets a: Portada > ajuntament

Turisme

Vinebre compta també amb un altre sector que, progressivament, va prenent importància: l’hostaleria, la restauració i el turisme. El municipi compta amb diversos establiments que ofereixen hospedatge i que han evolucionat al mateix temps que la població s’ha consolidat com un punt important pel que fa a les comunicacions per carretera. Al terme municipal hi ha diversos llocs d'interés:

ESTABLIMENT IBÈRIC DE SANT MIQUEL


S'alça a la riba esquerra del riu Ebre, sobre el pas de l'Ase, en el contrafort de la serralada prelitoral, a 1,5 km al sud-est de Vinebre; sembla ser que és un dels punts més antics del municipi, sobre un pla triangular de 130 m de llarg per 60 m d'amplada màxima, es conserven les restes d'un establiment dèpoca ibèrica tardana, amb un conjunt d'estructures que podrien correspondre a una espècie de fortí, les funcions del qual serien de control d'aquest sector del riu. S'ha trobat ceràmiques fetes a mà, i de vernís negre amb grafits ibèrics, pesos de teler, terracotes d'un cap femení i altres figures.

ERMITA DE SANT MIQUEL

Reconstruïda pels cartoixans d'Scala Dei l'nay 1680, damunt d'unes ruïnes d'origen templer del segle XII.

CA DON JOAN

Edifici que data del segle XVI, amb forjats singulars, un pati interior renaixentista, amb un pou octogonal d'una sola péça de pedra.

CASA NATAL SANT ENRIC D'OSSÓ


Pot ser visitada i constitueix una mostra antropològica de gran valor per a conèixer com es vivia al segle passat ja que, tant l'edifici com les eines, els estris i la major part dels elements s'han conservat de manera fidel a l'època.


COL·LEGI DE LES TERESIANES


Obra de l'arquitecte modernista Bernardí Martorell, deixeble de Gaudí, que es va acabar de construir l'any 1904.


Amb el suport de:


Ajuntament de Vinebre , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?